Prin accesarea http://www.StireFalsa.ro, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai jos:

Acces

Permisiunea dumneavoastra, odata cu accesarea site-ului http://www.StireFalsa.ro, este pentru obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

http://www.StireFalsa.ro realizeaza si asigura servicii si informare in mod gratuit tuturor celor care doresc sa se inregistreze sau doar sa acceseze site-ul de la adresa http://www.StireFalsa.ro. Orice material postat pe site de utilizator (in orice format) va fi supus moderarii inainte sau dupa incarcare. http://www.StireFalsa.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al site-ului in interes comercial. Prin utilizarea http://www.StireFalsa.ro sunteti de acord sa nu folositi nici un sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului http://www.StireFalsa.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie. http://www.StireFalsa.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de http://www.StireFalsa.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila. http://www.StireFalsa.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict de http://www.StireFalsa.ro.

Drepturi de autor, proprietate intelectuala

http://www.StireFalsa.ro va ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa retransmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale.

Utilizatorii cu cont pe http://www.StireFalsa.ro sunt direct responsabili cu veridicitatea si sursa materialelor postate de acestia.

Pentru retransmiterea in totalitate, partial sau modificat a informatiilor de pe http://www.StireFalsa.ro, nu este nevoie de un acord scris ci doar il obliga pe cel care preia informatiile sa precizeze sursa si link direct catre ea.

Orice materiale postate pe site, transmise pe email sau alte cai dovedite, catre http://www.StireFalsa.ro, devin proprietatea http://www.StireFalsa.ro, iar utilizatorii sunt de acord ca acorda licenta neexclusiva, cu titlu gratuit si irevocabila pentru acele materiale.

In cazul in care identificati materiale care incalca legea dreptului de autor sa ne trimiteti un email la: contact@stirefalsa.ro.

Alte termene:

http://www.StireFalsa.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, http://www.StireFalsa.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

Anumite parti ale continutului publicat pe http://www.StireFalsa.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care http://www.StireFalsa.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului http://www.StireFalsa.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. http://www.StireFalsa.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, http://www.StireFalsa.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

http://www.StireFalsa.ro va putea modifica, si fara o notificare prealabila, Termenii si Conditiile de mai sus, ele fiind afisate pe aceasta pagina si puse la dispozitia utilizatorilor.

Prin continuarea utilizarii http://www.StireFalsa.ro, declarati ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de mai sus.