http://www.StireFalsa.ro prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către http://www.StireFalsa.ro, precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.

Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de ştiri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.

http://www.StireFalsa.ro ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.

Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Pentru a vă șterge contul și conținutul din vebsaitul http://www.StireFalsa.ro trimiteți un email cu subiectul “Sterge Cont” pe adresa contact@stirefalsa.ro de pe adresa de email aferentă contului iar sistemul automat al websaitului vă va trimite informațiile și pașii necesari pentru finalizarea procesului de ștergere.

http://www.StireFalsa.ro nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către http://www.StireFalsa.ro.

Site-ul http://www.StireFalsa.ro foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi

Contactați ofițerul de protecție a datelor cu caracter personal pe adresa contact@stirefalsa.ro